Fórum
ID 1 / Vložil: Tuček ml. , vizov[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 20. 1. 2007 12:20
\"Božský\" Kája :o)
Včerejší Koncert Káji Gotta byl boží, mělo to šmrnc a Kája byl svěží, Zaryté fanynky fandily urputně, potlesky zněly halou mohutně!! :o) Včerejší Akce se vážně povedla a to ve všech ohledech.
ID 2 / Vložil: Martin Stříbrný , martin.stribrny[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 20. 1. 2007 17:01
OSL
Že by jsme po každém koncertu vyhlásili soutěž o nejlepší literární dílo k danému koncertu? Dík za příspěvek. Martin Stříbrný
ID 3 / Vložil: Tuči / Vloženo: 20. 1. 2007 19:48
reakce na id 2) No hej! :o)
To se ví že jo, Litvínov je k prasknutí plnej mladých tvořivých lidí... :o) Myslim že by to bylo eště lepčí a přitažlivější pro publikum, šli by na koncert a mohli by aj soutěžit po něm... jen ty ceny by se měli promyslet... :o) Ale ceny by se měli chladit na 7. schodě, včera prej byli přechlazený, holt 8. je už moc...
ID 4 / Vložil: Paca , paca.orki[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 20. 1. 2007 20:31
reakce na id 3) Studené pivo
Také jsem zaslechl od kolem jdoucích diváků, že pivo je příliš studené a že jim z toho trnou zuby. Nemohu jinak než souhlasit že sudy staly na špatném schodu. Ale myslím že je lepší když divákum trnuly zuby z piva než z koncertu.
ID 5 / Vložil: Tuči - tzn. Tuči , vizov[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 20. 1. 2007 20:38
reakce na id 4) Schody...
Důvodem špatného vychlazení byla celková absence schodiště ve sportovní hale, a tak Sudy nemohli být na 7. schodě, nýbrž byli rovnou v katakombách haly. Ale jak známo, jsme Češi, pivní národ, a možná i přes trochu studenější pivo se přesto dodržoval pitný režim :o) Prostě když chutná tak chutná a člověk nad rozdílem pár stupňů Celsia přivře oči, a komu byla zima, tak šel na kafe. A to bylo také velké plus tohoto koncertu. Nikdo nebyl dehydrován, jak se často na velkých koncertech stává, a tak to byl skvělý zážitek a všichni z něho vyšli se zdravou kůží a hlavou plnou nezapomenutelných vzpomínek.... :o)
ID 30 / Vložil: edithlove , edithlove22k[zavináč]yahoo.co.uk / Vloženo: 24. 6. 2011 11:46
ahoj
ahoj Mé jméno je Miss Edith, já jsem vysoký a sexy hledá dívku, budu rád, že vztah s vámi, napište mi na můj email (edithlove22k@yahoo.co.uk), takže já pošli vám můj obrázek, Budu čekat, protože jsem něco velmi důležitého říct (edithlove22k@yahoo.co.uk) Váš nový přítel Miss Edith. .................................................................................................................. Hello My name is Miss Edith, i am tall and sexy looking young girl,i will like to have a relationship with you, write me at my email here (edithlove22k@yahoo.co.uk) so that i will send you my picture, i will be waiting because i have something VERY IMPORTANT to tell you (edithlove22k@yahoo.co.uk) Your New Friend, Miss Edith.
ID 45 / Vložil: sport zdarma , infostream[zavináč]email.cz / Vloženo: 22. 11. 2011 01:37
reakce na id 30) Hokej online, Fotbal živě, Tenis live, Tv online
zdar tady někdo sháněl stránky na LIVE přenos , tady jsem našel stačí si to rozkliknout a můžeš si vybrat jaký sport chceš z celého světa - www.info222.cz