Fórum
ID 1 / Vložil: Veronika , groschlova.v[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 12. 4. 2009 11:56
Dobrý den
Dobrý den chtěla bych jsem se taky zeptat na Litvínov hledá talent.Počítá se když Jsme vystopaly maximálně před 100 lidmi? a je možné jen zpívat a třeba 3 rozhovory? Děkuji za odpověd
ID 2 / Vložil: Martin Stříbrný , martin.stribrny[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 14. 4. 2009 12:36
OSL
Přesná pravidla a podmínky nebyly zatím stanoveny, po zajištění přesného termínu budou podmínky účasti vyvěšeny na web. Děkuji Martin Stříbrný
ID 17 / Vložil: edithlove , edithlove22k[zavináč]yahoo.co.uk / Vloženo: 24. 6. 2011 11:22
ahoj
ahoj Mé jméno je Miss Edith, já jsem vysoký a sexy hledá dívku, budu rád, že vztah s vámi, napište mi na můj email (edithlove22k@yahoo.co.uk), takže já pošli vám můj obrázek, Budu čekat, protože jsem něco velmi důležitého říct (edithlove22k@yahoo.co.uk) Váš nový přítel Miss Edith. .................................................................................................................. Hello My name is Miss Edith, i am tall and sexy looking young girl,i will like to have a relationship with you, write me at my email here (edithlove22k@yahoo.co.uk) so that i will send you my picture, i will be waiting because i have something VERY IMPORTANT to tell you (edithlove22k@yahoo.co.uk) Your New Friend, Miss Edith.