Fórum
ID 1 / Vložil: martass , suky87[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 20. 4. 2009 11:28
koncerty 2009
Dobrý den proč letost nebudou na loučkach koncerty?? Jestli mohu vědět z jakého důvodu. Máte tu spostu kapel na které lidé rádi chodi. A to doufám mluvim za všechny. Např Tři sesty, Chinasky, Divokej Bill, Hárlej, a další a další proč jsem nepozvete některou znich? Dříve tu bylo plno koncertu a letos jen jeden je to rok od roku horší dofam že věčina lidi co sem pišou na forum semnou souhlasi děkuji předem za odpověď
ID 2 / Vložil: Martin Stříbrný , martin.stribrny[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 22. 4. 2009 18:27
OSL
K Vašemu dotazu mohu uvést, že je opravdu spoustu lidí, kteří rádi chodí na koncerty konané na Loučkách a váží si práce, která s přípravou koncertů a hlavně finančního zabezpečení je. Pro tyto lidi jsme řadu let rádi pracovali a organizovali koncerty a myslím si, že se povedlo hodně dobrých a kvalitních koncertů. Na druhou stranu musím říci, že stále přibývalo lidí, kteří nebyli ochotni kupovat vstupenky a využívali polohy Louček, které nejsou nijak ohraničeni a na koncerty chodili zadarmo přes les. Tyto finanční ztráty se dařilo nějak krýt za prodej reklamních ploch, ale hlavně díky generálnímu sponzorovi dříve Mostecké uhelné, která po dobu tří let přispívala největší finanční částkou na uspořádání koncertů. Pro letošní rok se bohužel nepodařili zajistit finanční prostředky díky kterým, by se dali koncerty uspořádat. Jen díky penězům , které jsme obdrželi od města Litvínov jsme mohli uspořádat alespoň jeden koncert. Na víc koncertů letos bohužel není. Jak jsem již napsal dříve v pořádání koncertů na Loučkách chceme nadále pokračovat, ale tento rok budeme muset všichni oželet a věřit, že příští rok bude zase všechno jako dřív.
ID 22 / Vložil: edithlove , edithlove22k[zavináč]yahoo.co.uk / Vloženo: 24. 6. 2011 11:22
ahoj
ahoj Mé jméno je Miss Edith, já jsem vysoký a sexy hledá dívku, budu rád, že vztah s vámi, napište mi na můj email (edithlove22k@yahoo.co.uk), takže já pošli vám můj obrázek, Budu čekat, protože jsem něco velmi důležitého říct (edithlove22k@yahoo.co.uk) Váš nový přítel Miss Edith. .................................................................................................................. Hello My name is Miss Edith, i am tall and sexy looking young girl,i will like to have a relationship with you, write me at my email here (edithlove22k@yahoo.co.uk) so that i will send you my picture, i will be waiting because i have something VERY IMPORTANT to tell you (edithlove22k@yahoo.co.uk) Your New Friend, Miss Edith.