Fórum
ID 1 / Vložil: martin , suky87[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 21. 4. 2009 11:39
kapela
dibrý den měl bych provas sehnanou kapelu prej radi přijedou chtěj vědět finačni podminky děkuji předem za odpověď
ID 2 / Vložil: Martin Stříbrný , martin.stribrny[zavináč]seznam.cz / Vloženo: 22. 4. 2009 18:31
OSL
Děkuji za Váš návrh, ale musím Vám říci že sdružení momentálně nebude a nemůže hradit honoráře skupinám za vystoupení. To ovšem nebrání tomu, aby si kdokoliv koncert na Loučkách uskutečnil. Takže pokud máte zájem si vyzkoušet jaké to je organizovat koncert můžete se na mě klidně obrátit rád Vám pomůžu.
ID 9 / Vložil: edithlove , edithlove22k[zavináč]yahoo.co.uk / Vloženo: 24. 6. 2011 11:22
ahoj
ahoj Mé jméno je Miss Edith, já jsem vysoký a sexy hledá dívku, budu rád, že vztah s vámi, napište mi na můj email (edithlove22k@yahoo.co.uk), takže já pošli vám můj obrázek, Budu čekat, protože jsem něco velmi důležitého říct (edithlove22k@yahoo.co.uk) Váš nový přítel Miss Edith. .................................................................................................................. Hello My name is Miss Edith, i am tall and sexy looking young girl,i will like to have a relationship with you, write me at my email here (edithlove22k@yahoo.co.uk) so that i will send you my picture, i will be waiting because i have something VERY IMPORTANT to tell you (edithlove22k@yahoo.co.uk) Your New Friend, Miss Edith.